Du har alle set linjerne for at få gennem lufthavnens sikkerhed. Det er blevet mere og mere overbelastet. Passagererne ikke har taget sig tid til at læse reglerne og det sinker alle og gør boarding processen mere frustrerende.

Først og fremmest, Sørg for din carry på taske er den korrekte størrelse. Mange flyselskaber har forskellige forordninger; så altid tjekke med luftfartsselskabet før pakning. Som en tommelfingerregel tillader de fleste flyselskaber to varer skal transporteres. En er en personlig pose, som en dokumentmappe, laptop, kamerataske eller pung. Den anden er en 45″ længde, højde og bredde samlede dimensioner af posen til at passe i overhead. Nogle af flyselskaberne har også en vægt begrænsning på tasken carryon. Hvis tasken ikke kan transporteres, Husk på at den eneste lock du er tilladt at bruge er TSA lås.

Næste, skal du sørge for du ikke pakke nogen forbudte genstande i din taske. Skarpe genstande eller våben er bare sund fornuft. Men mange af luftfartsselskaberne, der nu tillader saks med vinger mindre end 4″ lang, skruetrækkere mindre end 7″ lang, værktøjer mindre end 7″ lang, herunder skruenøgler og tænger, strikkepinde, pincet og søm neglesaks. Du kan hente den komplette liste fra dit flyselskab eller fra deres hjemmeside.

Du skal huske, at du personligt skal gå gennem en metaldetektor. Holde det i tankerne, når du er at få klædt på til rejsen. Du bliver nødt til at fjerne bælter, hvis de har en metal spænde. Også skal dit ur, og de fleste andre smykker undtagen ringe og/eller små øreringe fjernes, før de går gennem metaldetektoren. Derudover de fleste sko har en slags metal armering og de vil også skulle fjernes. Med undtagelse af dine sko er det nemmest at sætte alle disse elementer i din taske, og læg dem på efter at gå gennem sikkerhedskontrollen. Altid være sikker på at bringe medicinsk dokumentation sammen med dig, hvis du har haft nogen form for kirurgi, der ville bruge metal stifter eller dele. Det er bydende nødvendigt, fordi du ville have nogen anden måde at bevise, hvorfor maskinen holder identificere metal på din person.

Den nemmeste måde at tilgang går gennem lufthavnens sikkerhed er at være organiseret. Sikkerhed vil lejlighedsvis gøre stikprøvevisitationer, og overstuffing din taske gør det sværere for dem at se gennem din taske. Det gør det også sværere for dig at lukke posen og fortsætte på din måde. Mange oplevede traveler’s pack i særlig emballage kuber, således at alle deres undertøj, sokker og nattøj er sammen. Der er også plastic foret tilfælde at adskille dine toiletartikler. Sikkerhedspersonalet kan også bede om at se et element, der dukkede op på x-ray maskine. Hvis tasken er organiseret, kan du finde den vare, de har bedt om at se på meget hurtigere og nemmere.

Du vil bemærke, at flere og flere passagerer bærer på poser. Fordi de overhead rum af flyet bliver så fuld, er det vigtigt at sætte identifikation tags på begge håndtag i dit tilfælde. Det er let for nogen at fejltagelse din taske til hans eller hendes egen fordi tasken vil ikke altid være i stand til at passe i rum over din egen plads. Der er en ny linje af bagage kaldet mosaik. Det har et monogram plade for initialer på bunden af sagen. Dette er en fantastisk ide, da posen er klart identificeret fra back-end og Thats hvad du ser først i en overhead rum.

Disse tips vil få dig på din måde hurtigt og effektivt. Har en fantastisk rejseoplevelse.